Pali bácsi hírneve már a tengeren túli vidékekre is elérkezett.

Az ország legfinomabb lángosát a Dunaparty Megállóban készítik, ahol a hagyomány és a kreativitás találkozik. Újságcikkünk és videónk révén Pali bácsi híre már a tengerentúlon is elérte a fülbemászó ízek kedvelőit. Nemrégiben a CNN is felkereste, hogy felfedje a lángos receptjének titkait, így a világ egy újabb ínycsiklandó élménnyel gazdagodhat!
Budapest egyik üde színfoltja a lassan 71 éves Pali bácsi, aki a 11. kerületben a Duna parton egy angol emeletes buszban hetedik éve készíti messze földön híres ropogós lángosát. A férfi mindig jókedvű, a vendégek név szerint ismerik, és visszajárnak hozzá.
A férfi híre messze földre eljutott. Az elmúlt hetekben a CNN televíziótól is megkeresték, mert eljutott hozzájuk is Pali bácsi híre, és vele szeretnének forgatni, a a Dunaparty Megállóban.
- mondja mosolyogva Pali bácsi, akinek a kisfilmjét már több mint egymillióan látták. Legyen az sajtos, tejfölös vagy egyszerűen csak sima lángos, az idős mester minden falatba belesűríti a szívét és lelkét. Szerinte ez a titka annak, hogy a lángosai ennyire népszerűek, hiszen évek óta folyamatosan csiszolja a receptet, hogy elérje a tökéletességet.
- Folytatja vidám hangulatban a férfi, aki az évek során több mint 40 ezer lángos elkészítésével szerzett tapasztalatot.